Over Moi Futu

 

Cynthia's Moi Futu praktijk

Onze voeten maken deel uit van onze dagelijkse verzorging maar worden helaas te vaak vergeten, en dat terwijl ze toch een hoop te verduren hebben. Niet alleen brengen ze ons soms kilometers ver weg, maar ook dragen ze ons hele lichaamsgewicht. Ook zonder pijnlijke voet of teen problemen is het verstandig regelmatig een pedicure te bezoeken. Bij een pedicure behandeling worden uw nagels geknipt en verzorgt, eelt verwijderd, eventuele likdoorns of ingroeiende nagels behandeld, en tot slot een beknopte voetmassage ingecremed.

​​Medisch Pedicure in de Sport

Gespecialiseerd in sportblessures
Sport Massage
Medical Taping
 
De meest voorkomende sportblessure in de sport is de zweepslag. Door medical taping wordt deze blessure verholpen.
Sport massage (bij verzuuring van de spieren) is het prettig om een sport massage onder te gaan van 20 minuten € 20,-
Voor meer informatie en voet advies kunt u verder op de website kijken. Om contact op te nemen kunt u deze pagina bezoeken.

Cadeaubon

Bent u nog op zoek naar een leuk cadeau? Cynthia's Moi Futu praktijk biedt cadeaubonnen voor haar klanten aan. Zo kunt u iemand verassen met een heerlijke chinese voetmassage of een prachtige manicure.

Voor meer informatie hierover kunt u contact met mij opnemen. 

 

          

 

Ambulante pedicure

Bent u slecht ter been of is een andere reden dat u niet naar de praktijk kunt komen voor een pedicure behandeling. Dan kom ik graag naar u toe. Voor  de reistijd geldt een toeslag. 

Diabetische patiënten moeten vanaf 1 januari 2015 eerst door een podotherapeut onderzocht worden in verband met zorg profiel. Aan de hand van het zorg profiel en behandelplan van podotherapeut gaat de Medische Pedicure aan de slag. Reumapatiënten en overige risico patiënten kunnen de behandeling doorgaans vergoed krijgen door hun (aanvullende) verzekering. Als de pedicure de aantekening diabetische, reumatische voet en overige risico voet heeft. Informeer bij uw zorgverzekeraar.

 

 

 

Neem contact op

 

Moi Futu Amsterdam © | Made by Milk Creative